Марк Хюз оглави КПР


Н. Гавазов

Марк Хюз оглави КПР

Марк Хюз бе назначен като мениджър на Куинс Парк Рейнджърс, обяви новината официалният сайт на клуба от Западен Лондон. 48-годишният специалист ще замести на този пост Нийл Уорнък, който загуби работата си в неделя вечерта, след като КПР се приближа само на една точка от зоната на изпадащите във Висшата лига на Англия.

Според информацията, бившият наставник на Блекбърн, Манчестър Сити и Фулъм е подписал договор за две и половина години с клуба от „Лофтус Роуд". По-рано през деня Хюз заяви, че трябва да обмисли предложението, защото иска да се увери, че неговите амбиции се покриват напълно с тези на лондончани.

Наставникът, който във вторник следобед проведе тренировката на отбора, преди да бъде представен официално пред медиите заяви, че се чувства щастлив от завръщането си във футбола.

„Страхотно е да се завърнеш отново във футбола и да бъдеш мениджър на Куинс Парк Рейнджърс. Наясно съм с предизвикателството в краткосрочен и дългосрочен план и искрено съм развълнуван от амбицията на собствениците. Никой не може да се съмнява в историята на този страхотен футболен клуб и в страстта на неговите фантастични привърженици. Сега непосредствен приоритет е да утвърдим мястото си във Висшата лига, но освен това смятам, че бъдещето пред нас е светло и това ме изпълва с ентусиазъм", заяви Хюз.

 

  Сподели
109