Анри: Изпитах невероятни чувства след гола


Н. Гавазов

Анри: Изпитах невероятни чувства след гола

Нападателят на лондонския Арсенал Тиери Анри сподели своите чувства след отбелязания гол срещу Лийдс, благодарение на който донесе победа на „артилеристите", а с това и класира тима си в следващия кръг на турнира за Купата на Англия. Както е известно, французинът се завърна на „Емирейтс", където в следващите два месеца ще играе под наем за Арсенал. Той влезе в игра в края на второто полувреме на снощния мач и само след десет минути отбеляза гол, който отпразнува много емоционално.

„Това е невероятно. След завръщането си от отпуска аз не мислех, че отново ще играя за Арсенал и още повече, че ще вкарам победен гол. Аз обичам клуба. Просто искам да помогна и се надявам, че мога да покажа още. Изпитах невероятно чувство, когато отбелязах попадението. Сега вече знам, какво е да се отличиш за отбор, който поддържаш. Това е все едно привърженик на Манчестър Юнайтед или Челси да вкара гол за любимия си клуб. Получих забележителна възможност, от която се възползвах. Това беше много важно, защото не знаеш дали ще има друга. Важното е, че я използвах", заяви Анри за ESPN.

В същото време мениджърът на Арсенал намекна, че обмисля възможността да се опита да се разбере с Ню-Йорк Ред Булс за удължаване на престоя на Анри в Арсенал.

„Не сме говорили за игра до края на сезона. Обещахме да върнем Анри обратно. В момента не мога да ви кажа просто „не" на варианта Тиери да остане тук до края на сезона", каза Венгер.

 

  Сподели
82