Хауърд: Не се радвах на гола, защото мога да попадна в подобна ситуация


Н. Гавазов

Хауърд: Не се радвах на гола, защото мога да попадна в подобна ситуация

Вратарят на Евертън Тим Хауърд, който отбеляза гол в срещата от 20-я кръг на Висшата лига на Англия срещу Болтън, призна, че не изпитва никаква радост от попадението си. Както е известно, 32-годишният американец откри резултата в 63-та минута на „Гудисън Парк", но това не помогна на „карамелите" и след попадения на Н'Гог и Кейхил, Болтън обърна нещата в своя полза.

„От една страна аз се радвам, че на мен ми се удаде да направя този трик, но от друга...Това не е добро чувство за един вратар. Надявахме се да вземем три точки, но за съжаление, не успяхме да направим нищо. Сега трябва да продължаваме напред", сподели за Sky Sports Хауърд.

„Как стана гола? Не зная. Времето беше лошо, духаше силен вятър. Трудно се играе в такива условия. След мача разговарях с Богдан (Б.ред. вратаря на Болтън) и му дадох да разбере, че в този момент се чувствах на неговото място. Това е наистина много неприятно. Със мен лично се е случвало - отдавна разбира се, но е много неприятно. Поради това се отказах да празнувам гола", допълва стражът на Евертън.

 

  Сподели
102