Юнайтед мълчи за отсъствието на Рууни срещу Блекбърн


И. Ангелов

Юнайтед мълчи за отсъствието на Рууни срещу Блекбърн

Манчестър Юнайтед не коментира слуховете, пуснати от изданието на The Sun днес, в които се твърди, че Сър Алекс е наказал играча, след като той е избрал на Коледа да вечеря със съпругата си. Според изданието това е добавило към конфликта от една викторина по телевизията, в която за Дейвид Бекъм Рууни описа как Фърги го е замерил с обувка в ефир.

Според The Sun Фърги се зарекъл да отмъсти на Рууни и затова не го поставил дори в резервите за гостуването на Блекбърн на "Олд Трафорд", като мачът бе загубен с 3:2. 

Mail On Sunday предаде, че Фъргюсън се ядосал за вечерта, която Рууни е прекарал с Колийн, като той е заповядал в почивния ден за тима да се тренира допълнително. Освен Рууни във вечерта са участвали Дарън Гибсън и Джони Евънс, като след интензивната тренировка Фърги им заявил, че няма да вземат участие в мача.

Всички тези спекулации изглеждат наивни, но от Юнайтед не издават нищо по въпроса. На официалния сайт бе поместен коментар на Фърги: "Уейн не е тренирал цяла седмица, пропусна няколко дни и се надяваме да тренира днес, утре и до сряда да е готов. Той има малки разтежения тук-там."

 

  Сподели
83