Вилаш-Боаш не се притеснява, че Анчелоти ще краде играчи от Челси


Н. Гавазов

Вилаш-Боаш не се притеснява, че Анчелоти ще краде играчи от Челси

Мениджърът на Челси Андре Вилаш-Боаш предупреди новият старши-треньор на ПСЖ Карло Анчелоти да забрави за евентуално „бракониерство" на играчи от лондонския клуб. Португалският специалист също така обясни, защо нито един футболист от „сините" няма да се присъедини към отбора на бившия си мениджър.

Както е известно, няколко от звездите на Челси са свързани с преминаване към ПСЖ, който е собственост на арабски богаташи, а тези слухове се засилиха, когато стана ясно, че Анчелоти поема парижани.

„Играчите ми не са за продажба", обясни Вилаш-Боаш ситуацията, при която обикновено мениджърите подписват със старите си играчи.

„Това е ситуация, която може да се случи. Но ние сме отбор с големи амбиции и погледнете какво става в най-новата история на Висшата лига - Челси е в преследване на трофеи както в Англия, така и в Европа. Бих казал, че това е от голямо значение за играчите, които идват тук. В ПСЖ има големи инвестиции от новите катарски собственици, но аз съм сигурен, че играчите ми няма да реагират на покана от тяхна страна, защото те също играят за един от най-престижните европейски клубове", заяви Вилаш-Боаш за Sky Sports.

 

  Сподели
73