Валенсия: Неуспехите в турнирите ни вдъхновиха да се подобрим


И. Ангелов

Валенсия: Неуспехите в турнирите ни вдъхновиха да се подобрим

Крилото на Манчестър Юнайтед Антонио Валенсия заяви, че шокиращите отпадания на тима от Шампионска лига и Купата на лигата в Англия са инспирирали играчите да заиграят по-добре. "Червените дяволи" не успяха да преодолеят Група С на ШЛ, а Кристъл Палас елиминира тима от местната купа.

Goal.com цитира: "Тези загуби ни позволиха да си дадем сметка и да се концентрираме. Това бяха неочаквани резултати. Определено отпадането от Купата на лигата бе шокиращо. Но най-голямо разочарование е Шампионска лига. Ние сме голям клуб и се очаква да играем и да печелим там."

"Миналата година бяхме финалисти и сега ни боли, че отпаднахме, но вече свикваме с мисълта."

"Групата сега тренира здраво и влизаме в мачовете с увереност, защото трябва да спечелим нещо - Висшата лига, Лига Европа или ФА Къп. Трябва да сме сигурни, че ще участваме в тези състезания до края."

"Най-важното е, че печелим и набираме инерция."

Критиците напоследък свързват добрата форма на Юнайтед с играта на Уейн Рууни и Валенсия, но той заяви: "Не сме само аз и Рууни. Всички дават най-доброто от себе си напоследък. Помагаме си взаимно и вървим в една посока. Уейн е на ниво цял сезон, в топ форма е и показва колко е ценен."

"Той раздава топката добре и дава шанс на тима да е остър и бърз в атака."

  Сподели
81