Байер Леверкузен потвърди за интерес към Бербатов


Н. Гавазов

Байер Леверкузен потвърди за интерес към Бербатов

Изпълнителният директор на Байер Леверкузен Волфганг Холцхаузер потвърди, че вече има осъществен контакт с нападателя на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов, относно завръщането му в германския клуб. Както е известно, днес в медийното пространство се появиха поредните спекулации относно голмайстора на Висшата лига на Англия за миналия сезон и ако трябва да се вярва на слуховете, "аспирините" желаят да си върнат българския нападател, ако разбира се "червените дяволи" не решат да продължат контракта на Бербо, който изтича в края на сезона.

Тези спекулации не се оказаха толкова далеч от истината.

"Свързахме се с Бербатов. Бих казал, че често контактуваме. Той има приятели в Леверкузен. Кой не иска да го има в състава си? От Манчестър Юнайтед зависи дали ще си го върнем", призна Холцхаузер.

Снощи Бербатов изригна с хеттрик и вдъхнови своите за победата с 5:0 над Уигън в мач от 18-я кръг на Висшата лига. Няколко дни по-рано пък Митко влезе като резерва при гостуването на Фулъм и се разписа с ефектен гол за победата с 5:0 и всичко това дойде след като в няколко предишни мача нападението на „червено дяволи" успяваше да отбележи само по един гол в срещите си.

Според медиите на Острова, сега Сър Алекс Фъргюсън е изправен пред тежка дилема относно новия контракт на българина, който от началото на сезона несправедливо бе игнориран от шотландския специалист.

 

  Сподели
154