Сър Алекс: Радвам се за Бербатов!


Н. Гавазов

Сър Алекс: Радвам се за Бербатов!

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън смята, че воденият от него отбор се намира в добра форма в точния момент от сезона. Както е известно, тази вечер шампионите отнесоха с 5:0 Уигън в мач от 18-я кръг на Висшата лига на Англия и по този начин се изравниха по точки с досегашния едноличен лидер в класирането Манчестър Сити.

„Както казах преди няколко седмици, формата ни е чудесна и някой щеше да пострада. Наистина се намираме в добра форма. Ако в първия ден от Новата година сме отново на върха, аз ще бъда щастлив", заяви Сър Алекс пред клубната телевизия на Юнайтед.

Головете тази вечер отбелязаха Парк и Валенсия, а Димитър Бербатов изригна с хеттрик, благодарение на който българинът намери признание от страна на своя наставник.

„Имах нужда от неговата височина при статичните положения срещу нас, а той записа и хеттрик. Наистина съм доволен за него и той ми се отблагодари за доверието. Димитър не започна добре сезона по отношение на избора ми за титулярния състав, особено като се има предвид с какви опции разполагам в нападение в лицето на Уелбек, Рууни и Ернандес, така че аз наистина се радвам за него", каза още шотландският специалист.

 

  Сподели
77