Далглиш пак потъпка кампанията Респект към реферите


И. Ангелов

Далглиш пак потъпка кампанията Респект към реферите

Мениджърът на Ливърпул Кени Далглиш заяви, че реферите в Англия не се отнасят честно към Крейг Белъми. Крилото не бе получавало картон през сезона до месец декември, а сега има 4 жълти картона в последните 4 срещи за тима си. Далглиш вярва, че реферите се осланят на репутацията му, вместо да гледат играта:

"Ще е трудно да повярваме, че действат нарочно срещу него, но той получи картон 4 пъти и не заслужи нито един от тях. Ще ми се да кажа, че просто нямаше късмет 4 пъти, но няма да е така при пореден картон. Трябваше да кажа това още след първите 2, това да е ясно."

"Един от картоните бе срещу Фулъм, когато Демпси завря главата си в лицето на Белъми. Когато бе наказан попитах рефера защо, а той каза: 'Крейг знае.' - но той не знаеше. След това с КПР когато Джоуи Бартън го нападна, не знам защо го наказаха. Не видях нещо нередно."

Далглиш продължи да критикува съдийството: "Онзи ден, Антолин Алкараз от Уигън раздаваше ритници наляво-надясно без картон. Ако той прави така, това значи, че на всички ли е позволено?"

Белъми събра 9 жълти картона, когато бе под наем в Кардиф миналата година.

  Сподели
118