Юнайтед: Какво да правим с Бербатов?


Н. Гавазов

Юнайтед: Какво да правим с Бербатов?

Ръководството на Манчестър Юнайтед трябва да вземе много важно и същевременно трудно решение, съобщава The Telegraph. Както е известно, най-скъпият играч в историята на „червените дяволи" - Димитър Бербатов е в последната година на своя договор, чийто край е след шест месеца. Това означава, че до края на календарната година шефовете от „Олд Трафорд" задължително трябва да съобщят на българина за своите намерения - дали ще се възползват от опцията в сегашния му контракт, според която той може да бъде удължен с една година или това няма да се случи.

Решението е тежко, защото ако Бербо остане в Юнайтед, ръководството на клуба ще трябва да продължи да плаща на българина по пет милиона паунда годишно, като в същото време голмайсторът на Висшата лига на Англия за миналия сезон ще продължава да търка пейката, което обаче не се харесва на шефовете.

Ако пък ръководството от „Олд Трафорд" се откаже от намеренията си да продължи съвместната си работа с българина, Бербо тогава е свободен да започне преговори с нов клуб и през лятото да си тръгне без пари от отбора на Сър Алекс.

 

  Сподели
91