Челси готви предложение за Родуел


Н. Гавазов

Челси готви предложение за Родуел

Челси е готов да предложи 20 милиона паунда за полузащитника на Евертън Джак Родуел, съобщава новината The Telegraph. Както е известно, 20-годишният футболист игра за националния отбор на Англия във всички възрастови групи и неотдавна дебютира и за представителния тим на страната си, а специалистите му предричат голямо бъдеще и бляскава кариера.

Евертън няма намерение да се разделя с таланта си, но отчитайки финансовите трудности, на „карамелите" ще бъде много трудно да откажат подобно предложение.

Към Родуел интерес проявява и Манчестър Юнайтед и на фона на контузиите, които сполетяха „червените дяволи", ще бъде интересно да видим как ще се развие спора за трансфера на Джак, ако разбира се Сър Алекс също се опита да го привлече.

В полезрението на Челси попадна и друг млад талант на Евертън - 18 годишния Рос Баркли, който е оценен също на 20 милиона паунда. Неотдавна играчът подписа договор с мърсисайдци за срок от 4,5 години, който обаче няма да бъде пречка за отправяне предложение за трансфер.

 

  Сподели
74