Манчини: Загубата не променя нищо


Н. Гавазов

Манчини: Загубата не променя нищо

Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини след загубата от Челси с 1:2 в централния мач от 15-я кръг на Висшата лига на Англия сподели своите впечатления от двубоя. Според италианския специалист, поражението не променя нищо, защото „гражданите" продължават да заемат лидерското място в класирането. Наставникът смята също така, че повратен момент в мача е не отсъдената дузпа в полза на неговия отбор.

„Това поражение не означава нищо. Ние въпреки всичко си оставаме начело на класирането. Моят отбор е достатъчно силен, за да се справи с този неуспех. Играчите на Челси бяха много щастливи, че ни победиха. Това още един път показва, че Манчестър Сити е отбор от топ ниво", цитира официалният сайт на Сити думите на Манчини.

„През първото полувреме можехме да вкараме два, дори три гола, но не успяхме да реализираме своите положения. А когато отборите не вкарват, тогава те обикновено губят. Повратният момента в мача стана епизода, когато арбитърът не отсъди дузпа срещу Челси. Съдията се намираше на няколко метра от мястото на събитието, но защо не видя нищо? За сметка на това през второто полувреме той изобщо не се усъмни, назначавайки 11-метров наказателен удар за игра с ръка на Лескът", каза още италианският специалист.

 

  Сподели
89