Челси не иска Кейхил и Модрич


Н. Гавазов

Челси не иска Кейхил и Модрич

Мениджърът на Челси Андре Вилаш-Боаш потвърди, че няма да предприема никакви действия по отношение на Гари Кейхил или Лука Модрич, към когото имаше интерес през лятото. Както е известно, английският национал беше постоянно обект на спекулации по време на предишния трансферен прозорец, като Арсенал се намираше много близо до него, но Болтън поиска твърде висока сума от „артилеристите" и двата клуба така и не се разбраха.

Сега Кейхил, който се намира в последната година на своя договор е свързван с Челси, но Вилаш-Боаш е категоричен, че „сините" нямат интерес към Гари, който при това положение може да си тръгне от Болтън с правата на свободен трансфер.

„Той е фантастичен играч, играе в националния отбор на Англия и е централен защитник с много високи качества. Гари имаше един фантастичен сезон, но той не е играч, към който имаме интерес. Относно Модрич, ние разполагаме с футболист като Есиен. В момента сме доволни от това, с което разполагаме и не търсим нови играчи", цитира Sky Sports думите на мениджъра на Челси.

 

  Сподели
76