Манчини: Челси е един от фаворитите за титлата


Н. Гавазов

Манчини: Челси е един от фаворитите за титлата

Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини преди срещата от 15-я кръг на Висшата лига на Англия против Челси заяви, че неговият колега Андре Вила-Боаш е необходимо да се научи спокойно да приема критиките. Италианският специалист допълни също така, че лондончани си остават един от кандидати за титлата.

„Когато отборът ти губи, нормално е да бъдеш подлаган на критики. Това означава, че е необходимо да работиш повече. Това е треньорската съдба и ние сме длъжни да се съобразяваме с нея", цитира Sky Spots думите на Манчини.

„Продължаваме да гледаме на Челси като на основен кандидат за титлата. Да, истина е, че отборът на Вилаш-Боаш изостава от нас на десет точки, но все още е много рано да говорим каквото и да е. Зная, че е много трудно да се играе във Висшата лига на Англия и още по-трудно да я спечелиш. Не искам да бъдем смятани за фаворити, защото в това първенство всичко може да се измени в рамките на два мача. Това се опитвам да обясня и на моите футболисти", допълва наставникът на Сити.

 

  Сподели
102