Сър Алекс обърна плочата: Искам Бербатов да играе


Н. Гавазов

Сър Алекс обърна плочата:  Искам Бербатов да играе

Сър Алекс Фъргюсън се надява Димитър Бербатов да се възстанови от контузията на глезена си, за да помогне на отбора си в утрешната среща с Уулвърхемптън, която е част от 15-я кръг на Висшата лига на Англия. Както е известно, от началото на сегашната кампания на „червените дяволи" голмайсторът на Висшата лига за миналия сезон постоянно е пренебрегван от шотландският специалист, но ето, че на днешната пресконференция преди утрешния мач, Сър Алекс заяви, че ще разчита на Бербо, който може да даде повече острота на атаката на тима.

Както е известно, головата немощ на нападателите на Юнайтед даде своето отражение в отпадането на отбора от два турнира - в Карлинг Къп и Шампионската Лига и този неприятен факт явно е накарал шотландеца да промени стратегията си по отношение на българина.

„Надявам се, че Бербатов ще се възстанови от контузията си и ще може да помогне на отбора утре. Той е футболист, който винаги може да подложи на натиск противниковите защитници и да създаде хаос в отбраната на противника", цитира Radio Magic 1152 думите на Сър Алекс.

От групата за утрешния мач отпадат Неманя Видич, който се присъедини към намиращите се в лазарета Хавиер Ернандес, Том Клевърли, Майкъл Оуен, Андерсон и братята Рафаел и Фабио.

Майкъл Карик се завръща от изтърпяно наказание и трябва да започне в средата на терена.

Групата на Юнайтед за мача с Уулвс:

Де Хеа, Линдегаард, Амос, Еванс, Смолинг, Фърдинанд, Евра, Джоунс, Фрайърс, Коул, Флетчър, Карик, Йънг, Валенсия, Парк, Гибсън, Нани, Гигс, Македа, Рууни, Уелбек, Бербатов , Диуф.

 

  Сподели
87