Тим Крул отново геройства, но се пропука срещу Челси (видео)


И. Ангелов

Тим Крул отново геройства, но се пропука срещу Челси (видео)

След уникалното представяне на вратаря Тим Крул в миналия кръг срещу Манчестър Юнайтед за равенството 1:1 на "Олд Трафорд", сега на собствения "Спортс Дайрект Арина" вратаря отново направи изключителен мач в загубата с 3:0 от гостите Челси. Резултата определено не показва събитията на терена, като това бе един от най-интересните мачове през сезона досега.

Челси традиционно започна първото полувреме добре. В 5-ата минута Давид Луис трябваше да бъде изгонен за нарушение срещу Демба Ба, но решението на съдията бе само жълт картон. В 14-ата минута Франк Лампард пропиля дузпа, целейки гредата, докато Дрогба изведе своите напред в 38-ата минута. Той се извиси по прекрасен начин и вкара с глава.

След почивката Нюкасъл бе по-добрия тим и на 3 пъти нацели гредата, като шансове пред Челси отново не липсваха. Калу вкара в края на мача след пас на Торес за 2:0. Стабилното представяне на гостите се ознаменува с победа след гола и на Стъридж за 3:0. Той сам имаше над 7 положения да вкара в мача. Домакините определено ще съжаляват за всички пропиляни положения и липсата на късмет днес.

 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
131