Далглиш: Играчите ми бяха фантастични


Н. Гавазов

Далглиш: Играчите ми бяха фантастични

Мениджърът на Ливърпул Кени Далглиш заяви, че неговият отбор е заслужавал много повече, отколкото точката спечелена при равенството 1:1 срещу Манчестър Сити на „Анфийлд". Както е известно, в мач от 13-я кръг на Висшата лига на Англия лидерите в класирането поведоха с гол на Венсан Компани в 31-та минута, но само след две минути мърсисайдци изравниха след като топката изстреляна ор Чарли Адам срещна крака на Джолиън Лескът и влетя във вратата на Джо Харт.

През второто полувреме „червените" доминираха и имаха няколко шанса да направят пълен обрат, но добрите прояви на стража на „Трите лъва" и липсата на съсредоточеност на Суарес и Керъл лишиха Ливърпул от заслужена победа.

„Аз не мисля, че бихме искали повече по отношение на усилията и ангажираността на играчите ми. Днес мисля, че те бяха фантастични. Противникът започна добре мача и вкараха гол, точно когато навлизахме в ритъм. Изравнихме бързо, с една малка доза късмет, но аз мисля, че заслужавахме този късмет. В края на мача три или четири пъти имахме своите шансове, но вратарят им спаси. Това, което направихме е наистина фантастичен мач", заяви Далглиш за Sky Sports.

 

  Сподели
82