Тим Крул и рефера Майк Джоунс герои за Нюкасъл на Олд Трафорд (видео)


И. Ангелов

Тим Крул и рефера Майк Джоунс герои за Нюкасъл на Олд Трафорд (видео)

Изключителен на поста си днес за Нюкасъл - Тим Крул успя да запази вратата си от няколко на брой 100%-тови ситуации срещу Манчестър Юнайтед на "Олд Трафорд". В мача завършил 1:1 вратаря допусна попадение, но определено бе играча на мача, а попадението на Нюкасъл дойде от несъществуваща дузпа, отсъдена от страничен съдия.

Първото полувреме на "Олд Трафорд" не предложи много ситуации за гол, като Ернандес от Юнайтед бе най-активен, но играта днес не му спореше. Втората част бе много по-интересна за феновете и на двата тима, като още в 50-ата минута Чичарито вкара след рикушет, дошъл в последствие на фала, изпълнен от Уейн Рууни.

В 64-ата минута Бен Арфа напредна в наказателното на Юнайтед. Рио Фърдинанд влезе в краката му и изби топката в корнер, като Арфа не претендираше за дузпа, но страничния съдия отсъди дузпа, която Демба Ба реализира. Последваха силни минути до края за Юнайтед, в които тима нацели гредата, а на 4 пъти Тим Крул спасяваше своите от загубата. Играча на мача бе безкомпромисен, а в 81-ата минута дори бе нацелен в главата от Неманя Видич след корнер.

След като Хонас бе изгонен Нюкасъл не премина своето поле, а ударите по посока на Тим Крул наброяваха близо 20. С доза късмет и още едно решение в ощърб на Юнайтед, както и отменен гол в 93-ата минута решиха нещата. В 90-ата минута Неманя Видич имаше основателни претенции за дузпа, неуважени от Майк Джоунс. Последва отмененият гол поради засада и в крайна сметка 1:1 на "Олд Трафорд".

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
135