Манчини: Срещу Ливърпул ни чака труден мач


Н. Гавазов

Манчини: Срещу Ливърпул ни чака труден мач

Роберто Манчини очаква, че Ливърпул ще се опита да направи живота на неговия отбор Манчестър Сити труден, когато утре двата тима се изправят един срещу друг на „Анфийлд" в мач от 13-я кръг на Висшата лига на Англия. Но италианският специалист е уверен, че възпитаниците му ще се справят със ситуацията и ще дадат отговор на критиците си по подобен начин, както го направиха след загубата от Байерн Мюнхен на „Алианц Арена" през септември.

Както е известно, във вторник „гражданите" загубиха с 1:2 мача си с Наполи от Шампионската лига и сега са изправени пред отпадане от турнира. Манчини обаче е убеден, че лошите резултати в най-комерсиалния европейски турнир нямат нищо общо с представянето на отбора във вътрешното първенство и отборът му ще продължи да жъне победи в Англия.

„Играта в неделя ще бъде различна. След Байерн играхме с Блекбърн и тогава не ни беше лесно, а сега срещу Ливърпул ще ни е още по-трудно. Но мисля, че Шампионската лига и Висшата лига на Англия са два различни турнира и ситуациите са различни. Сега загубихме от Наполи и вероятно шансовете ни намаляха да продължим напред. Но в Премиършип сме на върха и искаме да останем там", заяви Манчини за Sky Sports.

 

  Сподели
90