Челси вади седем милиона за Кейхил


Н. Гавазов

Челси вади седем милиона за Кейхил

Челси планира да привлече защитника на Болтън и националния отбор на Англия Гари Кейхил, съобщава новината в днешния си брой Daily Mirror. Според информацията, ръководството на „сините" имат намерение да отправят конкретно предложение още през януарския трансферен прозорец, тъй като сегашният контракт на 25-годишния играч изтича след края на сезона.

Мениджърът на лондончани Андре Вилаш-Боаш вижда в лицето на английския национал добро попълнение, което ще укрепи отбранителната линия на неговия тим, която в последно време не се представя добре и е основната причина за неуспехите на „сините". Очаква се, че сумата по сделката ще бъде 7 милиона паунда, като за клуба на Кейхил няма особен избор, заради изтичащия договор на защитника.

През лятото интерес към Кейхил имаше и от друг лондонски гранд - Арсенал. Тогава обаче босовете на Болтън искаха 17 милиона паунда за своя футболист и отхвърлиха предложението на „артилеристите", които предлагаха първоначално осем милиона, но след това го повишиха на 12 милиона паунда.

Интерес към Кейхил проявява и Тотнъм. "Шпорите" дори бяха готови да платят цели 16 милиона паунда на Болтън за защитника през лятото в последния ден на летния трансферен прозорец, но до сделка така и не се стигна.

 

  Сподели
86