Играчите на Юнайтед: Имаме намерение да спечелим отново титлата


Н. Гавазов

Играчите на Юнайтед: Имаме намерение да спечелим отново титлата

Футболистите на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни и Неманя Видич след победата с 1:0 срещу Суонзи Сити в мач от12-я кръг на Висшата лига на Англия изразиха своята увереност, че градският съперник Манчестър Сити ще бъде догонен в таблицата за класиране. Както е известно, към момента „гражданите" са на първо място, изпреварвайки шампионите с пет точки.

„Трудно е да се каже какво ще се случи до края, но в миналия сезон ние спечелихме всичко до края. Манчестър Сити има играчи, с които може да спечели шампионата, поради това ние не се отнасяме лекомислено към тях. Просто трябва да съберем нужните точки в турнирната таблица", заяви Рууни за Sky Sports.

„Ще мислим за представянето на Манчестър Сити единствено, ако те ни водят с шест точки шест кръга преди края. Вие разбирате за какво аз говоря, ако си спомняте миналия сезон. В началото Челси игра великолепно, но след това при тях се появиха проблеми. Сезонът е дълъг десет месеца и ти не може през всичкото време да се представяш великолепно. Поради това изобщо не мислим за Сити, защото имаме намерение отново да спечелим шампионата на Англия", добави от своя страна Видич.

 

  Сподели
102