Пол Скоулс може да се завърне на Олд Трафорд


Н. Гавазов

Пол Скоулс може да се завърне на Олд Трафорд

Една от легендите на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс може да поеме резервите на клуба, съобщава новината Mirror, което означава, че бившият полузащитник на рекордьора по титли в Англия е изправен пред идеалната възможност да се завърне на "Олд Трафорд", след като треньорът на втория тим на „червените дяволи" Уорън Джойс напуска клуба, за да се завърне в Хъл Сити.

Както е известно, 46-годишният специалист получи разрешение от ръководството на Юнайтед да се завърне на "Химбърсайд", където той бе треньор от 1998 до 2000 година. Джойс пое контрола над втория отбор на Юнайтед, след като Оле Гунар Солскяр напусна "Олд Трафорд", за да се завърне в родния си Мьолде, с който пък спечели титлата в Норвегия.

Сега се очаква да видим, дали Скоулс ще застане начело на втория отбор на Юнайтед. Това определено ще бъде страхотна възможност за него и ще му помогне изключително много в треньорската му кариера. Според източници от „Олд Трафорд", Сър Алекс Фъргюсън иска на всяка цена полузащитникът да поеме юздите в резервния тим.

  Сподели
82