The People: Тевес се готви за съдебна битка с Манчестър Сити


Н. Гавазов

The People: Тевес се готви за съдебна битка с Манчестър Сити

Нападателят Карлсо Тевес, който през седмицата самоволно напусна Манчестър Сити и отлетя за Аржентина, може да не се върне повече в клуба, съобщава новината The People. Според изданието, 27-годишният футболист се готви за възможно съдебно разбирателство с шефовете на „гражданите", което означава, че той утре няма да се яви на дисциплинарно изслушване.

Както е известно, между Тевес и мениджъра на Сити Роберто Манчини избухна конфликт по време на двубоя от втория кръг на Шампионската лига срещу Байерн Мюнхен на „Алианц Арена". Впоследствие аржентинецът бе отстранен от отбора, намерен за виновен и глобен. Очакванията бяха, че историята ще приключи дотук, но в началото на тази седмица нападателя отлетя за родината си без разрешение на босовете си, а когато трябваше в сряда да се яви на тренировки, той не го направи.

Очевидно е, че конфликтът започва да придобива големи размери, защото в петък Тевес е получил съобщение, че утре трябва да се яви на дисциплинарно изслушване. Според някои публикации в медиите, ако нещата достигнат до съд, неподчинението на Карлос може да му струва няколко милиона паунда.

 

  Сподели
118