Сити заплаши Тевес с ново дисциплинарно наказание


Н. Гавазов

Сити заплаши Тевес с ново дисциплинарно наказание

Манчестър Сити е разпоредил на Карлос Тевес да се върне незабавно в клуба днес, съобщава The Sun. Според изданието, Сити не приема, че е имало някаква неяснота, относно това дали нападателят може да се прибере в Аржентина. Както е известно, агентът на Тевес твърди точно това, но членове от ръководството на "гражданите" са заявили ясно, че Тевес е няма никакво право да пътува за родината си.

Тевес е получил имейл днес от клуба си, в който Сити е поискал незабавните обяснения на аржентинеца, относно новата скандална ситуация, в която той се забърка.

Освен това, Тевес ще трябва да се яви в понеделник пред шефовете си за дисциплинарно изслушване. От Сити смятат да глобят нападателя с 600 000 паунда, т.е. заплатата му за три седмици. Този път е почти сигурно, че ръководството на „гражданите" ще успее в намеренията си да наложи глоба по-голяма от две седмични заплати, след като вчера от Профсъюза на играчите изказа разочарованието си от действията на аржентинеца и също обявиха, че Карлос не е постъпил правилно.

 

  Сподели
92