Балотели е щастлив в Англия


И. Ангелов

Балотели е щастлив в Англия

Нападателят на Манчестър Сити Марио Балотели настоява, че е щастлив да играе в Англия и не иска да се маха от Висшата лига. Този сезон младежът доказва, че се превръща в изключителна сила и тероризира отбраната на всеки съперник. С гол във всеки свой мач, той признава, че английската игра е помогнала на развитието му. Пред Sky Sports той каза:

"Колко ми липсва Серия А? Нула. Много съм щастлив да съм в Англия. Италианската лига свали много от класата си. Висшата лига е прекрасна и играя в най-силния отбор. Искам да остана. Висшата лига ме научи на толкова много - да бягам, да преследвам топката и да пресирам дори като губя кълбото. Сега играя редовно и това ми дава сигурност."

"Къде бих се завърнал в Италия? В Ломбарди (регион в Милан). Ако един ден има базата да се завърна в Милан, то вероятно бих. Но аз имам нужда от тим с амбиции. За сега не мисля да напускам Висшата лига."

"Милан? Харесвам ги, това е топ клуб. Имали са велики играчи, и все още има такива там. Те са футболисти, с които бих искал да играя. Колко близо бях до Милан? Не зная, само агентът ми знае."

  Сподели
87