Ворм: Ливърпул е прекалено зависим от Суарес


Н. Гавазов

Ворм: Ливърпул е прекалено зависим от Суарес

Вратарят на Суонзи Михаел Ворм смята, че Ливърпул е прекалено много зависим от формата на нападателя си Луис Суарес. Както е известно, през миналия уикенд стражът проведе фантастичен мач, помагайки на своя отбор да завърши наравно 0:0 с мърсисайдци" на „Анфийлд". Уругваецът, независимо от някои не много успешни свои изяви, може да кажем, че се превърна в един от лидерите на Ливърпул през сегашната календарна година, който с индивидуалните си изяви успява да носи точки на отбора си.

Ворм и Суарес се познават много добре от времето, когато играеха заедно в Холандия и вратарят смята, че „червените" прекалено много разчитат на своя звезден нападател.

"Ние играхме много силно и на Ливърпул му беше много трудно заради нашата добра форма и тактика. Може би те прекалено много разчитат на Суарес. Това е играч със страхотни способности. Той е нападател от световна класа и аз много пъти съм играл срещу него в Холандия - вкарал ми е няколко гола и беше забавно да се срещнем отново. В този ден при него нещата не се получиха и Ливърпул не успя да ни победи. Смятам, че те нямаха друг вариант, не разполагаха с друг футболист, който да поеме нещата в свои ръце", заяви за Sky Sports Ворм.

 

  Сподели
115