Тотнъм победи Фулъм като гост (видео)


И. Ангелов

Тотнъм победи Фулъм като гост (видео)

Отборът на Тотнъм победи с 3:1 тима на Фулъм днес в пореден кръг на Висшата лига на Англия. Домакините от Фулъм не получиха и техен футболист на таблото с попаденията, след като попадението за сметка на Фулъм бе записано на Йонес Кабул. Така с 4 отбелязани гола Тотнъм победи само с 3:1.

Гостите започнаха силно срещата, като достигнаха до ранно попадение. В 10-ата минута Арън Ленън асистира за гола на Гарет Бейл. След попадението инициативата до края на полувремето бе в ръцете и краката на домакините, но за лош техен късмет Арън Ленън вкара малко след 45-ата минута. Сега пък Гарет Бейл му асистира, след добро двойно подаване.

Второто полувреме Фулъм отново натисна и достигна до попадение в 57-ата минута, когато Хангеланд и Кабул се бориха за една висока топка, която удари защитника на гостите и влетя в собствената му врата. Не липсваха шансове и за изравняване на резултата, но Кинг ръководеше добре отбраната. В 74-ата минута домакините имаха претенции за дузпа след игра с ръка, които бяха подминати от рефера. В крайна сметка мачът завърши 3:1 в полза на гостите от Тотнъм, след като в 94-ата минута отбеляза и Дефоу след асистенция на Адебайор.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
225