Тотнъм взе лондонското дерби с КПР у дома (видео)


И. Ангелов

Тотнъм взе лондонското дерби с КПР у дома (видео)

Отборите на Тотнъм и Куинс Парк Рейнджърс направиха зрелищно дерби в Лондон днес в мач от поредния кръг на Висшата лига на Англия. Домакините от Тотнъм победиха с 3:1, а в първото полувреме на мача изглеждаше КПР няма да има никакъв шанс в двубоя. Гостите обаче имаха своите положения, но класата си каза думата днес.

Мачът започна силно за домакините, като всъщност цялото първо полувреме бе само за тях. КПР бе затиснат в половината си и поемаше атаките на противника, като не отговаряше по никакъв начин. 3 смени на полувремето промениха нещата.

Първият гол днес падна в 20-ата минута чрез Гарет Бейл. Той получи пас от Арън Ленън и с ляв крак завърши атаката. В 33-ата минута Ван дер Ваарт вкара след щастливо стечение на обстоятелствата, като по този начин мачът изглеждаше решен. Гостите не се противопоставяха по никакъв начин и затова бяха направени 3 смени на полувремето.

Това подейства и гостите стигнаха до попадение през втората част. След разбъркване в наказателното Джей Ботройд вкара с глава. Освен попадението любопитно бе, че владението на топката в началото на втората част бе над 70% в полза на гостите. Гарет Бейл обаче реши срещата - той вкара второ попадение по изключителен начин, отново след пас на Ленън в 72-ата минута.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
113