Вилаш-Боаш: Сега трябва да гледаме само напред


Н. Гавазов

Вилаш-Боаш: Сега трябва да гледаме само напред

Мениджърът на Челси Андре Вилаш-Боаш Вияш-Бояш остана разочарован след домакинската загуба с 3:5 от Арсенал в мач от десетия кръг на Висшата лига на Англия. Както е известно, „аристократите" водеха на почивката с 2:1, но през второто полувреме „артилеристите" доминираха на „Стамфорд Бридж" и заслужено стигнаха до победата в двубоя - първа от три години насам на терена на „сините", а хеттрикът на Робин ван Перси бе първи в двубоите между Челси и Арсенал през този век.

„Преди мача бяхме с една от трите най-добри защити във Висшата лига и ако някой ми каже, че сме имали отбранителни проблеми преди двубоя, аз съм готов да споря с него. Просто направихме доста индивидуални грешки в тази среща и това до голяма степен е причина за загубата. През първото полувреме имахме един много добър период от около 15 минути, през който създадохме много голови моменти пред вратата на Арсенал, а решителни се оказаха изпуснатите положения в началото на срещата и когато Арсенал поведе с 4:3. След като не успяхме да изравним, Ван Перси ни наказа и загубихме", заяви Вилаш-Боаш след срещата.

"Сега трябва да гледаме само напред. Предстоят ни мачове в Шампионската лига и срещу Блекбърн Роувърс, които трябва задължително да спечелим. Налага се да коригираме грешките си и не бива да се предаваме, а да продължим напред", допълва португалският специалист.

 

  Сподели
98