Мертезакер иска Арсенал в топ 4


Н. Гавазов

Мертезакер иска Арсенал в топ 4

Пер Мертезакер призна,ч е всички в Арсенал са фокусирани върху това, отборът да се класира на едно от първите четири места във Висшата лига на Англия, въпреки лошия старт на сезона, съобщава Sky Sports News. Както е известно, в момента „артилеристите" се намират на седмо място в класирането и въпреки слабите резултатите, бележат напредък в представянето си. Момчетата на Арсен Венгер се завърнаха на победния път и спечелиха последните си два мача срещу Стоук Сити и Съндърланд, което зарежда с оптимизъм бившият футболист на Вердер Бремен.

„Таблицата за класиране в момента е много важна за нас. Да бъдем сред първите четири отбора - това е целта на този клуб. Аз съм уверен и смятам, че може да направим това", споделя Мертезакер за Sky Sports News.

„В началото нямахме време да работим заедно и може би за това бяха тези резултати. Ако имахме нормален предварителен сезон нещата щяха да изглеждат по различен начин, но беше много, много трудно в началото, но ето - започнахме да се справяме добре и се надявам да продължава по този начин", допълва защитникът.

 

  Сподели
69