Бербо ще води атаката срещу Oлдършот


Н. Гавазов

Бербо ще води атаката срещу Oлдършот

Българският нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов се очаква да води атаката на „червените дяволи" в тазвечерния мач срещу Oлдършот за Карлинг Къп. От началото на сезона голмайсторът на Висшата лига на Англия за миналия сезон не преживява най-добрите си дни и рядко намира място в титулярния състав на шампионите, въпреки неубедителните изяви на останалите нападатели в последните мачове на тима. Бербо бе оставен и на пейката при разгрома от Манчестър Сити с 1:6 през уикенда, въпреки че Уелбек и Рууни бяха едни от най-незабележимите на терена.

Според Manchester Evening News, в отбора ще се завърне Неманя Видич, който бе изгонен по време на мача срещу Оцелул от Шампионската лига и по неизвестни причини Сър Алекс не го включи в групата за градското дерби през уикенда.

Почти сигурно е, че Майкъл Оуен ще прави компания на Бербо в атака, въпреки че Македа също намери място в групата за мача. В нея попаднаха също Ернандес, Рууни, Уелбек и Диуф, но най-вероятно шотландският специалист ще остави първите трима на резервната скамейка.

 

  Сподели
78