Ювентус отрече, че преговаря за Тевес


Н. Гавазов

Ювентус отрече, че преговаря за Тевес

Генералният директор на Ювентус Джузепе Марота отрече слуховете, че неговият клуб е започнал преговори за подписа на нападателя на Манчестър Сити Карлос Тевес. Както е известно, днес аржентинският национал се завърна в Англия от родината си, където прекара две седмици - време, през което ръководството на „гражданите" разследваше отказа му да влезе като резерва на „Алианц Арена" в мач от втория кръг на Шампионската лига срещу Байерн Мюнхен.

За това време в пресата се появиха спекулации, които свързваха Тевес с няколко големи европейски клуба, включително и такива от Серия А като Ювентус и Интер, но в интервю за Sky Italia, днес Марота отрече, че представители на „бианконерите" преговарят за подписа на Тевес.

„Напълно нормално е да се говори за такива играчи, когато става дума за Ювентус. Но истината е, че ние не преговаряме за подписа на Тевес. В момента имаме отбор, който отговаря на нашите нужди и ако някое звено липсва, тогава ще преценим ситуацията. Но не сме ние клубът, който ще приеме Тевес. Той е голям играч, ние сме голям клуб и е нормално да се търси връзка от медиите, но да се говори, че водим преговори е вече друг въпрос, който на всичкото отгоре не отговаря на истината", заяви Марота.

 

  Сподели
102