Челси вади 14 милиона паунда за Кейхил


Н. Гавазов

Челси вади 14 милиона паунда за Кейхил

Отличното взаимодействие между Джон Тери и Гари Кейхил в националния отбор на Англия е вдъхновило ръководството на Челси да предложи 14 милиона паунда за централния защитник на Болтън, съобщава новината Daily Express. Според изданието, още през лятото мениджърът на „сините" Андре Вилаш-Боаш е отправил запитване за Кейхил, но цената от 18 милиона паунда е охладила всякакъв интерес.

В същото време, личният договор на 25-годишният футболист изтича в края на сезона и по всичко изглежда, че Болтън ще продаде своята звезда на занижена цена през януари. Известно е, че Арсенал, Тотнъм, Ливърпул и Ювентус също проявяват интерес към английския национал, като най-близо до подписа му бяха „артилеристите", но разлика от 2 милиона паунда в преговорите между представителите на Болтън и Арсенал доведоха до прекратяване на преговорите.

Челси сега се надява да спечели битката за Кейхил, предлагайки 14 милиона паунда. В последните срещи на националния отбор Гари се закрепи в основния състав на „Трите лъва", показвайки отлично взаимодействие с капитана на отбора Джон Тери.

 

  Сподели
83