Коринтианс потвърди интереса си към Тевес


Н. Гавазов

Коринтианс потвърди интереса си към Тевес

Коринтианс е заинтересован от услугите на Карлос Тевес. Това съобщи лично спортният директор на клуба Еду Гаспар за Sky Sports. Както е известно, през лятото бразилците бяха много близо до привличането на аржентинският национал, но сделката не се състоя поради липсата на достатъчно убедителни банкови гаранции от страна на Коринтианс, а също така и поради затварянето на трансферния пазар в Южна Америка.

„Ние пристигнахме в Англия, за да обсъдим с Манчестър Сити трансфера на Тевес и да оценим настоящата ситуация. Искаме да подпишем с играча през следващото лято. По-рано предлагахме 40 милиона за Карлос, но вече похарчихме част от тази сума. Трябва да обсъдим този въпрос с президента и да решим, в състояние ли сме да си позволим подобна сделка. Запалянковците ни много желаят да видят Тевес в нашия отбор", заяви Еду за Sky Sports.

Както е известно, в момента аржентинският нападател е отстранен от тима на „гражданите", след като отказа да влезе като резерва по време на срещата от 2-я кръг на Шампионската лига срещу Байерн Мюнхен на „Алианц Арена", а веднага след мача, който Сити загуби с 0:2, наставникът Роберто Манчини заяви, че Тевес повече няма да играе за водения от него отбор.

 

  Сподели
80