Макларън разкри причините за напускането си на Нотингам Форест


Н. Гавазов

Макларън разкри причините за напускането си на Нотингам Форест

Стив Макларън заяви, че е напуснал мениджърския пост на Нотингам Форест, тъй като в клуба не са споделяли неговите амбиции. Както е известно, бившия национален селекционер на Англия напусна „Сити Граунд" в неделя, веднага след загубата с 1:3 от Битмингам Сити в мач от десетия кръг на Чемпиъншип. Поражението, което се оказа шесто за Форест от началото на сезона изпрати „горските" на 21-то място в таблицата за класиране и всъщност се оказа последния мач на Макларън начело на Нотингам - само четири месеца, след като замени на поста Били Дейвис, който изведе тима до плейофи за влизане във Висшата лига.

„Подадох си оставката, защото никой в ръководството не споделя амбициите ми. Няма смисъл да говоря повече", сподели за BBC Макларън.

Президентът на Нотингам Форест Найджъл Доути, който наля милиони в клуба и обяви, че след края на сезона се оттегля от „Сити Граунд", призна като грешка назначаването на Макларън.

„Трябваше по-задълбочено да разгледаме тогава кандидатурата му. Усещах, че решението ни няма да доведе до нищо добро", заяви босът.

 

  Сподели
91