Кийн: Собствениците ме подкрепят


Н. Гавазов

Кийн: Собствениците ме подкрепят

Подложеният на натиск от страна на феновете мениджър на Блекбърн Стив Кийн е уверен, че той ще получи удължаване на вота на доверие от страна на собствениците на клуба, с които ще се срещне в средата на тази седмица. Наставникът ще пристигне в Индия заедно с играчите си за предварително уговорено промоционално посещение, което включва и среща с местен отбор.

Както е известно, Роувърс бе пометен с 4:0 през уикенда от Манчестър Сити в мач от седмия кръг на Висшата лига на Англия, а седмица по-рано загуби гостуването си на Нюкасъл, което поднови нападките спрямо него, както и исканията за оставка.

Кийн обаче смята, че бъдещето му е свързано с клуба от „Иууд Парк" и призова към единство всички, които обичат отбора.

„Имам подкрепата на по-голяма част от феновете. Те са силни хора и знаят, че работим в дългосрочен план. Ние ще получим доверието им и ще направим това, което сторихме в края на миналия сезон - завършихме блестящо и останахме във Висшата лига на Англия - в мястото, където всеки един отбор мечтае да бъде. Имаме зад гърба си силната подкрепа на собствениците и най-важното е да продължаваме да бъдем единни. Трябва да се държим заедно и съм уверен, че нещата ще се подобрят", заяви Кийн за Lancashire Telegraph.

 

  Сподели
97