Реднап доволен от Тотнъм срещу Шамрок


И. Ангелов

Реднап доволен от Тотнъм срещу Шамрок

Мениджърът на Тотнъм Хари Реднап заяви, че се е страхувал от най-лошото след като отборът му първи допусна гол в мача от Лига Европа срещу Шамрок Роувърс, но е останал доволен от развитието на мача. Голове от Роман Павлюченко, Джърмейн Дефо и Джовани Дос Сантос обърнаха мача в полза на домакините, след като Роувърс поведе с първия си опит за гол в мача.

Шпорите нацелиха и гредата на 2 пъти в първото полувреме, а Реднап заяви, че се е притеснил по време на мача: "Когато допуснахме гола си помислих, че може би е просто една от тези вечери, в които не върви."

"Играхме добре и до полувремето можеше да водим с 3 гола, но целехме греди и вратарят им правеше спасявания. Помислих, че е въпрос на време да вкараме, и те вкараха с първия си удар. Веднага си казах, че това е от онези вечери, но бързо вкарахме няколко попадения."

"Ще дадем най-доброто си в Лига Европа и ще видим какво ще стане. Може би ще продължим напред след групите. Най-голяма обаче е Висшата Лига, за мен винаги е била. Няма да е добре хората да кажат накрая, че "шпорите" са се справили добре в Лига Европа, но са седми или осми в Англия. Не искам това."

"Способни сме на добри неща във Висшата Лига и имаме фантастични играчи. Играем страхотен футбол, добър отбор сме."

  Сподели
100