Чех: Доволни сме от играта си


Н. Гавазов

Чех: Доволни сме от играта си

Вратарят на Челси Петър Чех отказа да определи резултата в мача от петия кръг на Висшата лига на Англия с Манчестър Юнайтед като „несправедлив", но подчерта, че е доволен от играта на отбора, въпреки загубата. Както е известно, „червените дяволи" с 3:1 победиха своя съперник на „Олд Трафорд", като футболистите и на двата тима изпуснаха отлични положения за гол, сред които се откроява това на Торес и изтърваната дузпа от Рууни.

„Не бива да говорим, дали е справедливо, че те отбелязаха три гола, а ние само един. Те постигна много добра реализация на своите положения, но ние също можем да бъдем доволни от своята игра, особено през второто полувреме. Загуба с 1:3 ни разстройва, но ние играхме през втората част, вкарахме и при 2:3 кой знае какво щеше да се случи, но при всички положения, краят щеше да бъде фантастичен. Фактът си е факт - не използвахме положенията си", заяви Чех за клубната телевизия на Челси.

„Все ми е едно какво се говори. Ние трябва да си вършим своята работа и ще продължаваме по същия начин. Загубихме, но пред нас има още много мачове. Сити загуби точки срещу Фулъм и е ясно, че шампионатът през тази година ще бъде труден. Ние трябва да си направим нужните изводи и да прогресираме", допълва вратарят на лондончани.

 

  Сподели
74