Нани: Бяхме по-добри от Челси


Н. Гавазов

Нани: Бяхме по-добри от Челси

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Нани, който се превърна в един от героите на дербито от петия кръг на Висшата лига на Англия с Челси, смята победата на „червените дяволи" за напълно заслужена и също така е уверен, че отборната игра на шампионите носи успеха на отбора. Както е известно, вчера Юнайтед победи лондончани с 3:1 и оглави еднолично класирането в Премиършип с 15 точки от пет мача.

„Аз мисля, че всичко видяхте в мач, в който и двата отбора създадоха голямо количество голови положения. Челси също имаше много шансове да превземе вратата ни, но аз смятам, че ние действахме по-добре от тях и поради вкарахме три гола. Заслужавахме тази победа", заяви Нани за Sky Sports.

„Смятам, че много работа свършиха и двата тима, но ние се трудихме по-упорито. Отборът ни изглежда компактно, демонстрира фантастичен футбол, играем с едно-две докосвания и вкарваме много голове. Много е важно, че в основата на успеха ни лежи командната ни игра и ние демонстрираме увереност в нашите срещи", допълва португалецът.

 

  Сподели
78