Бенаюн може да подпише дългосрочен договор с Арсенал


Н. Гавазов

Бенаюн може да подпише дългосрочен договор с Арсенал

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер няма никакви съмнения относно това, че Йоси Бенаюн ще се впише идеално в играта на отбора и не е изключено да предложи на израелския полузащитник договор на постоянна основа, съобщава новината Sky Sports. Както е известно, 31-годишният футболист е едно от петте попълнения на „артилеристите", присъединявайки се към клуба от „Емирейтс" под наем от Челси - ход, който по принцип е необичаен за мениджъра на Арсенал, който рядко привлича по този начин играчи - последният случай беше преди пет години с Жулио Баптища от Реал Мадрид.

„Твърде рано е да говорим в момента за това нещо, но аз не го изключвам като вариант", заяви Венгер на днешната си пресконференция преди съботният мач от петия кръг на Висшата лига на Англия с Блекбърн.

„Искам той да даде своя принос за тима - не повече от останалите, но не и по-малко. Лично аз смятам, че Бенаюн може да се интегрира добре. Той е в състояние да играе и на двата фланга, а също така и в средата, макар че предпочита да се изявява по крилата. Като цяло, той показа срещу Борусия Дортмунд, че е напълно готов физически", допълва френският специалист.

 

  Сподели
109