Иванович: Не се страхуваме от Юнайтед


Н. Гавазов

Иванович: Не се страхуваме от Юнайтед

Бранислав Иванович заяви, че не се притеснява от вихреното начало на сезона за Манчестър Юнайтед и подчерта, че точно по същия начин Челси стартира миналата година, за да остане в крайна сметка с празни ръце. Както е известно, „червените дяволи" оглавиха класирането във Висшата лига на Англия след четири последователно победи, отбелязвайки 18 гола, което е с един повече от миналогодишното постижение на „сините" на същия етап на сезона.

Челси ще пътува до „Олд Трафорд" в неделя и ще се опита да спре рекордьора по титли в Англия, а изявите на Иванович вероятно ще бъдат от ключово значение за целите пред лондончани.

„Юнайтед започна много добре този сезон, но ако си спомняте, ние стартирахме по същия начин през миналата година. Те подсилиха своя отбор, но ние не се страхуваме и в неделя ще излезем с ясната идея какво трябва да правим. Това ще бъде най-трудния мач до момента за нас и ще трябва да се раздадем повече от нормалното", заяви Иванович.

Сръбският защитник е част от отбора, който загуби три пъти от своя конкурент през миналия сезон - поражения, които изхвърлиха „сините" от турнира Шампионска лига и които отказаха лондончани от борбата им за титлата.

„Миналият сезон беше различен, защото трябваше да победим задължително на „Олд Трафорд". Направихме си нужните изводи от тези два мача и сега сме много по-мотивирани от тогава. В неделя е първия голям тест за нас и ние отиваме там, за да покажем добър футбол и да постигнем добър резултат", допълва браниетлят.

 

  Сподели
100