Наказват Торес за некоректно отношение към Челси


Н. Гавазов

Наказват Торес за некоректно отношение към Челси

Мениджърът на Челси Андре Вилаш-Боаш обеща да разследва неотдавнашното интервю на нападателя на отбора Фернандо Торес, в което той нарича своите съотборници „стари" и „прекалено бавни". Миналата седмица сайтът на Примера дивисион публикува интервю с испанския национал, което малко след това се появи на английски език на официалния уебсайт на играча.

Торес, който дойде от Ливърпул за 50 милиона паунда, нарича своите съотборници стари и бавни и според него, трансферът на Хуан Мата е бил жизненоважен за „аристократите", защото по такъв начин е раздвижил сегашния състав.

„Когато аз смених отбора знаех, че адаптацията е бавен процес, но не предполагах, че тя ще се забави по такъв начин. Ако сравняваме отборите в Англия, то Челси е най-малко английския от всички. Цялата работа е, че играчите са стари, които бавно играят и много задържат топката. Сега клубът се опитва да промени това. Разбира се, всичко ще отнеме време. Не е лесно да се намерят полузащитници, защото добрите са част от добрите отбори и затова трансферът на Хуан Мата добавя скорост на отбора", съобщи тогава Торес.

Според вътрешния правилник на Челси, подобно интервю може да бъде дадено единствено с разрешението на клубното ръководство, в противен случай играчът е заплашен от глоба. Андре Вилаш-Боаш вече потвърди, че шефовете са инициирали разследване.

 

  Сподели
129