Реднап моли Бекъм да играе за Тотнъм


И. Ангелов

Реднап моли Бекъм да играе за Тотнъм

Мениджърът на Тотнъм Хари Реднап заяви, че ще е удоволствие Дейвид Бекъм да се завърне във Висшата лига на "Уайт Харт Лейн", ако халфът реши да търси трансфер. Контрактът на Бекъм с ЛА Галакси изтича през ноември и в момента сделки с други клубове няма. Бившият капитан на Англия се свързва напоследък с новака на лигата КПР, но ако иска да се връща във Висшата лига, Реднап би искал това да е в Тотнъм.

The Sun предаде думите на мениджъра: "Ако Дейвид иска да дойде в Тотнъм, ще го посрещна с отворени обятия. Той определено е на ниво за Висшата лига. Той никога не е разчитал на скоростта си, така че не е важно, дали е бавен или не. Техническите му умения са уникални и той използва топката по най-добрия начин. Умението му да избира точния пас и да постави топката където си пожелае е много ценно."

"Той е невероятен и е изключителен талант." 

Бекъм бе в Тотнъм през миналия сезон, но само за да тренира по време на паузата след края на Американската лига. Тогава той не успя да си уреди договор под наем за периода, който да му позволи да играе. Той винаги е казвал, че иска да се завърне в Англия, ако Манчестър Юнайтед го повика, но сега има шанс да играе в страната си преди старта на новата година, като може това да му помогне да попадне в тима на Англия за Олимпийските игри.

За Реднап, сделка с Бекъм ще е изгодна, не само заради футболното качество, но и отношението на играча и примера, който може да даде на всички по-млади в тима:

"Знам от личен опит, защото той беше тук миналата година и беше страхотен около нас. Не може да намериш по-приятен човек и по-добър професионалист. Той е най-добрият пример, който някой млад играч може да намери. Той се грижи за себе си, тренира и е останал земен човек независимо от успехите си."

"Той си заслужава всяка цена. Ще е страхотна придобивка за всеки отбор. Бих го приел, това е ясно. Няма да може да играе докато не отвори януарския трансферен прозорец, обаче, защото вече подадохме групата си от 25 футболиста, които ще вземат участие в лигата. Но пак казвам, че ще е страхотно да го имаме при нас."

  Сподели
101