Вилаш-Боаш: Ще се постараем да възстановим Дрогба за мача срещу Юнайтед


Н. Гавазов

Вилаш-Боаш: Ще се постараем да възстановим Дрогба за мача срещу Юнайтед

Нападателят на Челси Дидие Дрогба е изправен пред надпревара с времето, за да бъде готов за мача на „сините" с Манчестър Юнайтед следващата седмица, съобщава Sky Sports. Мениджърът Андре Вилаш-Боаш разкри, че играчът ще пропусне пътуването в събота до Съндърланд за двубоя от 4-я кръг на Висшата лига на Англия, както и срещата от Шампионската лига с Байер Леверкузен във вторник.

Дрогба все още страда от мозъчното сътресение, което претърпя при победата с 3:1 над Норич преди 11 дни и Вилаш-Боаш съобщи, че в клуба ще бъде направено всичко необходимо, за да се възстанови нападателя за двубоя с Юнайтед.

„Ние трябва да чакаме и едва когато получим необходимото разрешение от медицинския екип, тогава Дрогба може да пристъпи към пълноценни тренировки. Той премина към по-леки занимания, разбира се под контрола на физиотерапевтите и ще направим всичко необходимо, за да го изправим за мача с Манчестър Юнайтед. Не бих казал, че ще готов за срещата с Леверкузен", заяви Вилаш-Боаш за Sky Sports.

"Първите дни бяха много трудни и семейството му бе постоянно с него, за да го подкрепя. Нашият медицински персонал също бе до Дидие 24 часа в денонощието, защото той имаше нужда от това. За това казвам, че за да се завърне към пълноценни занимания, той трябва да се възстанови напълно", допълва наставника на Челси.

 

  Сподели
95