Далглиш: Завръщането на Джерард е сравнимо с привличането на нов играч


Н. Гавазов

Далглиш: Завръщането на Джерард е сравнимо с привличането на нов играч

Добри новини пристигнаха за феновете на Ливърпул, съобщава Sky Sports. Мениджърът на „червените" Кени Далглиш потвърди, че полузащитникът Чарли Адам ще може да вземе участие в съботната среща от 4-я кръг на Висшата лига на Англия срещу Стоук Сити, а също така, специалистът изрази задоволството си от кадровото състояние на отбора, след като стана ясно, че Глен Джонсън активно участва в тренировъчния процес, а в съвсем скоро време неговият пример може да бъде последван и от Стивън Джерард.

Както е известно, Адам получи контузия в евроквалификацията между Шотландия и Чехия и през второто полувреме на срещата бе заменен. Той пропусна следващия мач на своите срещу Литва и в пресата се появиха съмнения, че Чарли ще бъде извън строя за около две седмици.

„Мисля, че много ни провървя. Всички играчи, които бяха с националните си отбори се завърнаха без травми. Глен вече тренира с тима, а с всеки изминат ден към това се приближава и Джерард. В това отношение, нещата са позитивни. Чарли ще играе срещу Стоук и мисля, че Крейг Левин правилно не го пусна във вторник. А когато и Джерард се завърне в строя, това ще е наистина фантастичен момент. Трансферният прозорец е затворен, но за нас този момент ще бъде като бонус, сравним с привличането на нов играч. Той в свое интервю каза, че се чувства много свеж и е доволен от рехабилитацията си, за което се радваме и всички ние ще го приемем с отворени обятия", цитира Sky Sports думите на Даглиш.

 

  Сподели
111