Н'Гог иска да вкара гол на Юнайтед


Н. Гавазов

Н'Гог иска да вкара гол на Юнайтед

Нападателят на Болтън Давид Н'Гог се надява, че в съботната среща от 4-я кръг на Висшата лига на Англия срещу Манчестър Юнайтед той ще открие головата си сметка за новия си клуб. Както е известно, малко преди края на трансферния прозорец, Н'Гог бе продаден от Ливърпул на Болтън за пет милиона евро. На „Анфийлд" той прекара три години, за което време се разписа 19 пъти и един от головете му е във вратата на Юнайтед през октомври 2009 година.

22-годишният французин е щастлив от трансфера си в Болтън, където за разлика от Ливърпул ще има възможността да играе редовно. Давид смята, че трябва да започне новата страница в своята кариера именно с попадение във вратата на действащия шампион на Висшата лига.

„Да играеш срещу Манчестър Юнайтед винаги е вдъхновяващо и в такива мачове ти се иска да участваш. Нашият съперник е силен отбор, който е фаворит, но ние ще се постараем да победим. Аз съм им вкарвал на „Анфийлд" и това е един от най-приятните спомени по време на пребиваването ми в Ливърпул. Надявам се, че в събота аз ще повторя успеха си", цитира Мanchester Evening News думите на Н'Гог.

„Намирам се в такава възраст, в която трябва всяка седмица да излизам на терена. Поради тази причина дойдох в Болтън - да играя и да се наслаждавам на футбола си. Малко играх през последните шест месеца и дойде време за нови изпитания. Млад съм и искам да прогресирам. Ливърпул нямаха особени планове за мен и в интерес на двете страни беше да отида и да играя някъде другаде", допълва французинът.

 

  Сподели
89