Джовани Дос Сантос нападна Хари Реднап


И. Ангелов

Джовани Дос Сантос нападна Хари Реднап

Изпадналият в немилост за Тотнъм Джовани Дос Сантос нападна мениджъра Хари Реднап след като негов трансфер в Севиля бе блокиран малко преди да се осъществи. Дос Сантос не успя да се наложи като титуляр в тима на Тотнъм откакто пристигна от Барселона преди 3 години, а и той се разочарова, че ход обратно в Испания му бе отказан.

Fox Sports предаде думите на Дос Сантос: "Бях много изненадан, защото оставаха само два часа до завършване на трансфера, а той си промени решението. За три години в Тотнъм не ми беше гласувано никакво доверие. Надявам се сега да чуя истината, когато се изправя срещу него."

"Ако трябва да съм честен, вече се чувствах в друг клуб, Севиля, дори бяхме приключили с повече от половината преговори. Почти всичко бе уговорено, когато Тотнъм промени решението си. Това бе много странно."

"Агентът ми и аз много се разочаровахме, тъжни сме и сме ядосани на действията на клуба. След толкова време без да ми се гласува доверие, сега получих шанс, и всичко пропадна, това ме кара да се чувствам странно. Но сега трябва да опитам да се докажа пред феновете на тима, защото това е да си професионалист."

  Сподели
106