Белами: Нямам търпение да се завърнем в Шампионска лига


Н. Гавазов

Белами: Нямам търпение да се завърнем в Шампионска лига

Новото попълнение на Ливърпул Крейг Белами призна, че той не е могъл да се откаже от шанса да се присъедини към „мърсисайдци" и да работи заедно с героя от своето детство Кени Далглиш. Както е известно, 32-годишният уелсец подписа двегодишен договор късно в сряда вечер, след като преди четири години напусна „Анфийлд" заради конфликт с Рафа Бенитес.

"Израснах с Кени Далглиш и за мен е голяма чест, че подписах с него.Това е наистина вълнуващо време, когато Кени пое Ливърпул през миналия сезон. Тогава гледах мачовете на тима като фен и наистина бях щастлив, когато тимът завърши добре годината", заяви Белами за официалният сайт на клуба.

„За всеки фен на Ливърпул Далглиш е вероятно най-добрият футболист в историята, който някога е обличал фланелката на клуба. Той бе и първият играч-мениджър, който успя да запише дубъл начело на тима и направи разликата с другите отбори", добавя нападателят.

„Знам, че сме имали богата откъм успехи история и когато за първи път подписах с Ливърпул, отборът беше много по-различен от сегашния, така, че ние трябва да се завърнем по-скоро в Шампионската лига и с нетърпение очаквам, когато ще се класираме за там", допълва Белами.

  Сподели
92