Манчини: Тевес реши да остане при нас


Н. Гавазов

Манчини: Тевес реши да остане при нас

Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини е убеден, че аржентинският нападател Карлос Тевес е взел окончателното решение да остане в клуба, след като най-накрая доведе своето семейство в Англия. Както е известно, по-рано Тевес нееднократно заяви, че желае да напусне не само клуба, но и Острова, главната причина за което е отдалечеността на семейството му. По-рано през това лято, бразилският Коринтианс се опита да привлече Тевес, а интерес към него имаше също така и от страна на Интер, но и двата клуба не успяха да се преборят за подписа на 27-годишният играч.

„Най-после неговото семейство дойде тук и аз вече си мисля, че той ще бъде с нас. Това е хубав момент за клуба, защото Карлос си остава един от най-добрите ни играчи", заяви Манчини за ESPN.

Според италианският специалист, другият фактор, който е спомогнал Тевес да остане на „Етихад Стейдиъм" е това, че „гражданите" подписаха със Серхио Агуеро от Атлетико Мадрид, както и със звездата на Арсенал Самир Насри, чиито дебют се очаква да стане в неделя срещу Тотнъм. По такъв начин смята Манчини, амбииците и възможностите на отбора за спечелване на титлата стават много по-големи.

"Мисля, че за решението му спомогне, че при нас дойдоха много силни играчи. След спечелването на Купата на Англия, сега може да помислим за спечелването на Висшата лига", допълва мениджърът на Манчестър Сити.

 

  Сподели
67