Венгер: Отиваме на Олд Трафорд за победа


Н. Гавазов

Венгер: Отиваме на Олд Трафорд за победа

Мениджърът на Арсенал Асрен Венгер смята, че в предстоящият мач с Манчестър Юнайтед фаворит е отборът воден от Сър Алекс Фъргюсън, съобщава BBC Sport. В същото време, френският специалист побърза да добави, че той и неговият тим не смятат да се предадат без бой. Както е известно, в неделя от 18:00 часа българско време шампионите приемат на „Олд Трафорд" Арсенал в мач, който е част от третия кръг на Висшата лига на Англия.

„Те са фаворитите, защото ни победиха през миналата година, а сега не изглеждат никак слаби. Но всичко зависи само от нас и ние сме длъжни да направим така, че да не загубим. Смятам също така, че можем да спечелим трите точки. Много пъти сме били близо до тяхната игра, побеждавали сме ги на техен терен и смятам, че сега сме в състояние да го направим пак", заяви Венгер за BBC Sport.

„В момента Юнайтед е по-силен от миналата година и има в запас много добри играчи, които могат да обърнат всеки един мач, а също така, това помага много на отбора да прегрупира силите си. Погледнете например, кои им бяха на пейката срещу Тотнъм - Бербатов, Гигс, Парк и Карик. Няма да се изненадам, ако ги видя сега в игра. Като цяло Юнайтед започна сезона силно и те се намират в прекрасна форма. Ето защо, аз смятам, че ни очаква много интересен мач и физически Арсенал е напълно готов за него. Отиваме на „Олд Трафорд" за победа", допълва мениджърът на Арсенал.

 

  Сподели
70